PRODUK KAMI

20 taun pangalaman Urang Sunda, langkung ngartos kabutuhan anjeun!

Tentang Kami

Percanten ka kami, pilih kami

  • about
  • factory-(1)

Pedaran singget :

Shandong chuanyunjie Instrument Co., Ltd. perenahna di Shandong, Cina. Di Cina, éta mangrupikeun perusahaan tatanén propésional skala besar propésional R&D. Parusahaan ngagaduhan langkung ti 50 R & D teknisi, sareng parantos damel babarengan raket sareng seueur paguron luhur anu terkenal sareng lembaga riset ilmiah di Cina salami lami, sareng komitmen pikeun janten pelopor téknis industri instrumen tatanén ...

inpormasi panganyarna

Ilubiung dina kagiatan paméran

  • Lampu pembunuh serangga énergi sacara efektif tiasa ningkatkeun karusakan hama

    Cina, kalayan sumber daya leuweung anu lega, langkung sesah dina ngendalikeun hama. Upami hama leuweung henteu dirawat dina waktosna, éta bakal mangaruhan lingkungan tempat-tempat sanés. Maka, urang kedah merhatoskeun penting pisan pikeun pangendali hama leuweung. Kadali hama tradisional dumasarkeun kana pestisida kimia ...

  • Méter daérah daun pepelakan saluyu sareng kabutuhan pamekaran tatanén tepat

    Urang terang yén ukuran daérah daun aya hubunganana sareng kuatna fotosintésis, sareng ogé ngagambarkeun panggunaan énergi surya, sumber énergi dasar. Urang ogé tiasa nyaluyukeun daérah daun pikeun ningkatkeun efisiensi panggunaan cai tina pepelakan héjo, tapi ogé ngagaduhan kamampuan anu tangtu pikeun nyerep pupuk, ...

  • Penganalisis nutrisi taneuh gancang ningkatkeun nilai kaluaran pepelakan

    Urang sadayana terang yén tumuh pepelakan peryogi pasokan cai sareng nutrisi. Eusi cai sareng nutrisi dina taneuh mangaruhan tumuh pepelakan. Nalika nutrisi taneuh seueur teuing, éta bakal ngawangun kaleuleuwihan nutrisi pepelakan, hasilna ningkatna nutrisi taneuh sareng formatio ...

  • Méter daérah daun nyimpen sababaraha sét data pangukuran

    Nganalisis daérah daun mangrupikeun instrumen penting dina prosés panilitian fisiologis tutuwuhan. Dina penanaman pepelakan modéren, tekad daérah daun parantos janten bagian anu penting pisan. Instrumén ieu mangrupikeun instrumen panilitian anu penting pisan. Hal ieu utamina dianggo ngukur sareng ngarékam daun pepelakan nyaéta ...

  • Panaliti kanopi pikeun ngawujudkeun penanaman caket taneman

    Panalisis kanopi ngagaduhan peran penting dina tumuhna pepelakan, sareng penting pisan pikeun ngawujudkeun penanaman palawija. Kanopi mangrupikeun bagian tina pepelakan ditingali tina luhur dugi ka handap, anu ibarat topi. Panaliti sering mendakan sababaraha "rahasia" ngeunaan pepelakan ti dinya. Ta ...

  • per (9)
  • per (3)
  • per (1)
  • per (8)
  • per (2)
  • per (4)
  • per (5)
  • per (6)
  • per (7)